Опис
Маточне молочко — це живильна речовина, яка виробляється глотковими та частково залозами верхньої щелепи. Цим кормлять личинку майбутньої матки та дорослих маток. Найбільш інтенсивно виробляється наприкінці весни і літом. Маточне молочко виділяють молоді бджоли залозами верхньої щелепи та робочі бджоли, які виділяють цю рідину з глотковими залозами.
Висока біологічна активність маточкиного молочка позначається на організм, як загальнозміцнюючий, профілактичний та лікувальний засіб.
❖ Благодійно справляється з функцією серцево — судинної системи, кровотворення
❖ Організм здатний чинити опір вірусним інфекціям
❖ Підвищує обмін речовин, покращує травлення
❖ Стимулює діяльність нервової системи
❖ Тонізує організм
Маточки молочко, особливо, дуже позитивно впливає на людей похилого віку. Прийом цього засобу, у людей похилого віку стабілізується кров’яний тиск, покращується апетит та загальний стан, зменшується рівень холестерину в крові, помітно покращується зір та пам’ять.
Маточне молочко багатий на білки, жири, вуглеводи, вітаміни, амінокислоти, ферменти, жирні кислоти, мінеральні солі. Такий склад підвищує обмін речовин.