Опис
Перга — основна їжа для бджіл, яка запечатується в стільники та заливається медом, цей продукт можна назвати джерелом білкових сполук її називають ще «бджолиним хлібом».
Лікувальні властивості бджолиної перги
Перга — відомий, як анаболічний стероїд. Рекомендується вживати для тих, хто бажає набрати масу, регулярне вживання перги, не змусить чекати результатів. Не рідко призначається людям післяопераційної реабілітації. Перга має корисні властивості для роботи шлунково – кишкового тракту, маючи швидко відновлюючий ефект. Покращує метаболізм, лікарі радять цей продукт для лікування гастриту та виразки шлунку. Справляється з хворобами печінки.
Пергу застосовують в анемії та людям, які страждають малокрів’ям. Після короткого прийому помітно підвищується гемоглобін та тонус організму.
Лікарі радять приймати пергу під час цукрового діабету, стабілізує роботу підшлункової залози та вироблення інсуліну.
В перзі велика кількість магнія та калія, це говорить, що цей продукт дуже добре впливає на серцево − судинну систему. Укріплює стінки судин, радять приймати під час аритмії. Рекомендується застосовувати людям, які страждають від гіпертонії.
Із неоціненних властивостей перги, вона успішно лікує щитовидну залозу, адже в ньому знаходить велика кількість йоду.
Використовується для лікування вугрів. Потрібно приймати, як і в середину, так і зовнішньо.